De yogabroek en asana

De juiste, goed passende yogakleding is nodig om optimaal te kunnen presteren. Het vrij voelen tijdens yoga en meditatie is voor de ontwerpers en makers van yoga kleding belangrijk. De yogabroek passend bij de yogavorm en yogi zorgt voor een comfortabel, vrij gevoel.

De yoga kleding, broek en top, van ecologische, duurzame en eerlijke stoffen maken de yogi uniek en bijzonder. Het daarom een goede investering om voor deze yoga en meditatie kleding te kiezen, die zowel voor yoga maar ook casual en out-door activiteiten kan worden gedragen.

Asana

Een asana is een lichaamsoefening welke een onderdeel is van de yoga beoefening. Deze asanas zijn ontwikkeld om elke spier en zenuw in het lichaam te activeren maar ook om de geest te disciplineren zodat lichaam en geest samen kunnen zorgen voor een goede gezondheid waaarbij lichamelijke en geestelijke klachten verdwijnen. Asanas bevorderen de bloedcirculatie en verbeteren de natuurlijke ademhaling. Het doen van asanas geven kracht, energie, concentratie, zelfvertrouwen en ontspanning. 

Keurmerken yogakleding

Enkele keurmerken die zorgdragen voor eerlijke kleding zijn GOTS, Global Organic Textile Standard; OE 100 Standard: Fair Wear Foudation; Fair Trade; GoedeWaar en Skal Biocontrole. Meer weten over deze keurmerken? Lees op bio-kleding.nlMenu